ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNYJászberény

Kedves Érdeklődő!

Energetikai tanúsítványok készítésével foglalkozom Jászberényben és a közeli településeken: Hevesben, Jászapátiban és Nagykátán! Ha Önnek is szüksége van tanúsítványra, várom jelentkezését!

Gali András építészmérnök

Energetikai tanúsítvány ingatlan eladáshoz

A tanúsítvány elkészítésének menete

  1. MEGRENDELÉS

    Megrendeléskor egyeztetjük a szemle időpontját és a vállalt határidőt.
  2. HELYSZÍNI SZEMLE

    Egy kölcsönösen megfelelő időpontban felmérjük az ingatlant, és a számításhoz szükséges műszaki paramétereket (kb. 30 perc)
  3. ELKÉSZÍTÉS, ÁTADÁS

    Az elkészítés általánosan 2-3 munkanap alatt történik, az elkészült számítást megküldjük e-mailben és postán, vagy személyesen átadjuk.

Szolgáltatási terület

Jászberény és Nagykáta

Működési területünk központja Jászberény, folyamatosan tanúsítjuk a helyi társasházakat, családi házakat. Igény szerint 50-60 km-es távolságig szállunk ki, a közeli falvak, ahol rendszeresen dolgozunk: Jászapáti, Jászárokszállás, Pusztamonostor, Jászfelsőszentgyörgy. Nagykátai lakóingatlanok minősítését is végezzük. Tekintse meg díjtáblázatunkat!

Jászberényi árak »

Heves, Jászapáti

Hevesen és Jászapátiban 1-2 hetente járunk. Közeli falvak ahonnan várjuk ügyfeleinket: Jászkisér, Jászdózsa, Jászszentandrás, Jászárokszállás, Pusztamonostor, Tarnaszentmiklós, Tenk, Kömlő.

Az energetikai tanúsítvány egy olyan műszaki dokumentum, amely az épület várható éves energiafogyasztását becsüli meg, és azt egy referencia skálán ábrázolja. A hatályos kormányrendelet szerint az elkészíttetés az eladó feladata, ha tulajdonjog átruházás (eladás, csere) történik.

A tanúsítási koncepció célja, hogy a számításban foglaltak alapján a vásárló személyek megalapozottabb döntést hozzanak az ingatlan kiválasztási folyamata során, és az energiatakarékosabb épületeket részesítsék előnyben.

GaranciaTanúsítás új épületek használatbavételi engedélyéhez

Használatbavételi engedélyhez (tudomásulvételhez) minden esetben szükség van energetikai tanúsítványra. Ilyenkor helyszíni szemle és a kiviteli tervek alapján dolgozunk. Várjuk ajánlatkérését!

GaranciaMinőségbiztosítás

Garanciát vállalunk rá, hogy a kiállított tanúsítvány hiteles, minden hivatalos szerv elfogadja, és a hatályos jogszabályoknak megfelelő tartalommal készült. A szolgáltatásról minden esetben névre szóló számlát adunk.

A tanúsítvány érvényességi idejeMikor nem kötelező? Nagykátai és jászberényi árak
© 2022 Minden jog fenntartva - tanusitvany-jaszbereny.hu